Indiferent de pasiunile pe care le aveti sau de ocupatia pe care o aveticu siguranta a fost un moment in care ati fi vrut sa vedeti mai de aproape fie un animal salbatic sau poate un eveniment insa nu ati putut face acest lucru. Exista varianta de a utiliza o camera de fotografiat sau camera telefonului mobil insa acest lucru nu va garanteaza un zoom destul de bun si mai ales o calitate multumitoare. Un lucru care va poate ajuta sa vedeti in conditii foarte bune orice vreti si chiar si lucrurile aflate la o distanta foarte mare este binoclul iar pentru a fi cu siguranta multumiti de ceea ce veti vedea Yukon Futurus 12x50WA poate fi ceea ce aveti nevoie.binoclu

Acest model de binoclu va aduce posibilitatea de a vedea unele vietati in mediul lor naturala fara ca acestea sa va simta prezenta si fara a fi nevoie sa va deplasati foarte mult pentru a va apropia de ele. La fel de avantajos poate fi si pentru cei care au pe lista de pasiuni vanatoarea, cautarea de fructe de padure sau poate biologia si tot ceea ce inseamna cautarea unor plante,a unor copaci sau poate a unor flori. Ceea ce aduce insa Yukon Futurus 12x50WA este posibilitatea de a fi utilizat indiferent daca este vorba despre o zi senina si insorita dar si in cazul in care nu este soare afara si este mai innorat. Acest aspect este disctat de caracteristicile optice prezente dar si de cele constructive fiind un model foarte rezistenta la praf dar chiar si la apa daca se intampla sa ploua sau sa il scapati in apa. Pentru a fi mereu alaturi de voi modelul vine cu o geanta dintr-un material foarte rezistent, cu capace de cauciuc pentru lentile, cu o curea de gat dar si cu o laveta pentru intretinere.

Usor de purtat si de folosit

Faptul ca Yukon Futurus 12x50WA este foarte rezistent este doar o prima caracteristica ce il face sa fie un model cu o utilizare de lunga durata dar nici gabaritul nu este unul foarte incomod pentru voi. Veti avea astfel un binoclu cu o dimensiune de 185 x 215 x 70 mm si o greutate de 1000g insa acestea sunt datorate si elementelor componente sau caracteristicilor optice cum ar fi prezenta unui design optic cu Prisme Porro. Acest sistem de prisme va ofera un camp vizual de 96m la 1000m ceea ce inseamna ca veti putea urmarii chiar si unele animale, pasari sau poate unele obiecte aflate in miscare.

Putem continua in ceea ce priveste avantajele optice cu obiectivul de 50mm si care aduce un factor de marire de pana la 12x insa pe langa acestea mai veti avea si un diametru al pupilei de iesire de 4.2mm. Toate acestea va ofera posibilitatea de avedea chiar si in conditi de lumina scazuta iar pentru lumina puternica veti avea prezente straturi antireflex Multicoated insa in ambele situatii pentru un confort al ochilor Yukon Futurus 12x50WA beneficiaza de un relief ocular de 12mm. Mai puteti lua in considerare si faptul ca beneficiaza de un unghi vizual de 5.3grade, de o distanta minima de focalizare de pana la 5m sau de posibilitatea de a il instala pe un trepied.