Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu cunoasca acest artificiu. O buna parte a acestora aleg, in momentul in care au parte de o adevarata intalnire romantica,  sa se imbrace intr-un model de rochie de seara, cu dantele si de culoare rosu aprins, deoarece stiu ca o astfel de vestimentatie le va face, cu siguranta, sa fie foarte atragatoare, senzuale si irezistibile. Pentru a pune si cireasa pe tort, cu elemente de lenjerie intima la vedere (tot de culoare rosie) si un ruj sau gloss rosu lucios, veti trezi de la prima aparitie,  simturile si instinctul masculin al oricarui barbat. Conform unor studii realizate de cativa cercetatori in domeniu, a reiesit ca femeile care se imbraca foarte des in tot felul de piese vestimentare de culoare rosie, sunt mult mai atragatoare si au mai mult succes in materie de barbati. Cercetarile au constat, mai exact, in o serie de intrebari adresate unui numar de 3000 de barbati, iar  peste 95% dintre acestia au sustinut ca de fiecare data cand intalnesc o femeie imbracata cu ceva rosu, nu ezita sa intoarca discret capul si sa ii admire senzualitatea .

In general, culoarea rosie semnifica ceva aprins, cald, ceva care fierbe si, poate datorita acestui lucru, trezeste in mod special simtul cromatic al persoanelor de sex masculin. De asemenea, fiind o culoare care incita destul de mult, in momentul in care o femeie se imbraca intr-o rochie rosie este ca si cum ar arunca cu sagetile lui Cupidon in tot ce inseamna persoane de sex masculin, in jurul dumneavoastra. Barbatii, de cele mai multe ori, asociaza tinuta rosie a unei femei cu un fel de propunere indecenta sau o aluzie sexuala. Poate ca nu degeaba culoarea rosie este culoarea dragostei!  Daca nu va doriti sa fiti o ispita pentru barbati, nu va imbracati in nimic de culoare rosie atunci cand ii aveti prin preajma.

Pe langa culoarea rosie, mai sunt si alte culori care pot sa trezeasca simturile oricarui mascul feroce, dintre care face parte verdele tipator, rozul si albastrul intens. Feriti-va cat de mult posibil, daca vreti sa faceti o cucerire, de hainele maro sau galbene, pentu ca nu atrag absolut deloc privirile barbatilor.