Ai citit unele stiri despre acestea. Le-ai vazut in poze si in filme. Poate ca ai ajuns sa te intrebi ce este cu oamenii care au perne cu desene mari colorate cu personaje anime. In caz ca nu stiai, acestea sunt perne waifu.

Stiu ca deja te intrebi un lucru si anume: Ce Dumnezeu sunt pernele waifu ? Daca esti la fel de curios ca si mine, o sa aflam in acest articol.

Ce sunt Waifu ?

Pernele Waifu au aparut din diversa cultura Otaku, care prezinta perne de imbratisat cu desene mari cu caractere feminine din desenele animate japoneze anime, manga sau caractere din jocuri video.

Intr-o traducere directa, “waifu” inseamna “sotie”, care sugereaza ca acest termen inseamna “perna sotie”.

Acesta este un fel de fetish pentru barbatii din Japonia, pentru ca ei se stie ca au penisul mic si fac tot felul de exercitii de marirea penisului. Au o popularitate destul de aproiata cu cea a papusilor sexuale, care sunt folosite in mod obisnuit ca un substitut pentru o prietena sau o sotie..

Waifu

Acest tip de perna nu este in mod necesar o jucarie sexuala, desi a evoluat in niste desene sexuale ale caracterelor feminine din jocurile video japoneze, din manga si din anime.

Istoria Waifu- cum a inceput Waifu ?

Istoria waifu apare in anii ‘80 si ‘90, odata cu aparitia marfurilor in dimensiuni reale a jucariilor de plus in forma de animale si de caractere. Pernele mari au inceput sa fie preferate de catre tinerii japonezi pana in acest moment.

In cele din urma, pernele de corp s-au dezvoltat ca un obiect de securitate pentru multi tineri japonezi. De-a lungul anilor, pernele de imbratisat au inceput sa fie combinata cu popularitatea desenelor  japoneze anime si a benzilor desenate manga, existand o cerere din ce in ce mai mare a imaginilor de dimensiuni mari a acestor personaje.

Cine foloseste perne Waifu ?

Majoritatea celor care folosesc perne waifu sunt barbati, desi sunt si cateva femei care le folosesc. Unele femei pot, de asemenea, sa aprecieze si caracterele anime feminine, desi desenele nu sunt nude. Femeile pot, de asemenea, sa aleaga caractere anime masculine, cunoscute de asemenea si sub numele de “perne husbando”.

Utilizatorii si proprietarii waifu isi impartasesc pernele waifu in mediul online. Este destul de des intalnit sa vezi “intalniri Otaku” intre diferitii proprietari si pernele lor waifu.

Internetul a  dus la cresterea popularitatii lor si acest lucru poate sa fie vazut pe siteuri de impartasire a pozelor, cum ar fi de exemplu Instagram, Pinterest si Flickr. Poti, de asemenea, sa vezi si proprietari de perne waifu impartasindu-si experientele pe forumuri, bloguri sau in filme video.

Pernele waifu sunt extrem de populare in Japonia, dar in momentul de fata au devenit destul de populare si in Statele Unite, in Coreea de Sud, in China, in Filipine, in INdia, dar si in unele parti din Europa.

Mai important de atat, aceste perne waifu sunt destinate doar persoanelor adulte de peste 18 ani.