În ultima perioadă, oriunde m-am dus și cu cine am discutat, a fost invitabil să nu ajungem și la o discuție despre filme și cărți.

Pe lista filmelor și cărților văzute de mine în ultima vreme este și 50 de umbre ale lui Grey.

Filmul l-am văzut abia după ce am terminat de citit cartea și nu pot să spun decât că 50 de umbre ale lui Grey din carte sunt muuuuult mai bune decât cele din film. Filmul mi se pare că a fost făcut pe repede înainte, căruia i s-a alocat un buget extrem de mic.

Așa cum vă spuneam și într-un articol trecut, finalul mi s-a părut extrem de sec a fost cireașă de pe tort care m-a făcut să cred că filmul cu pricină are parte de o bună strategie din punct de vedere al marketingului. Are o scânteie, are ceva provocator în firul poveștii și atât, nimic mai mult.

Pentru că nu îmi plac jumătățile de măsură și stiind că 50 de umbre ale lui Grey mai are alte două volume după care în curând se vor face alte două filme, am zis sa le citesc – 50 de umbre intunecate, 50 de umbre descatusate.

Trebuie să va mărturisesc că nu mi-a părut rău că mi-a pierdut vremea cu ele pentru că sunt ceva mai bune decât primul volum.

Acele scene porno sunt mai cuminți de data această, Grey se schimbă iar finalul este cu totul neașteptat.

În librării le-am găsit destul de greu, ele vânzându-se că pâinea caldă și de aceea va invit să le comandați de la librăria online Libris  – 50 de umbre intunecate , 50 de umbre descatusate.

Ace Ventura – varianta romaneasca

Se spune ca cel mai devotat animalut al omului este cainele si ca niciodata cainele nu se va intelege cu pisica .

Daca reusesti sa iti rupi un pic de timp din putinul tau timp liber atunci cu siguranta ai sa realizezi ca si cainele iti este cel mai devotat dar si ca o pisica si un caine pot convietui fara a se maraia , scuipa , scoate ochi sau fugari prin toata casa .

Dar ce te faci cand nu ai timp de toate acestea?

Pai este posibil ca eu sa iti fi gasit rezolvarea  .

Tineri studenti de la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti oferim servicii de ingrijire specializata ,companie , intretinere,atentie animalelor dumneavoastra .