Cupa menstruala este o metoda de viitor in ceea ce priveste igiena si protectia intima. Aceasta se alege in functie de mai multe criterii astfel încât sa va ofere protectia necesara.

De-a lungul timpului, disconfortul pe care il simte o femeie a fost studiat de specialisti, astfel ca, acestia au ajuns la concluzia ca o cupa menstruala este un astfel de produs care ofera exact cea are nevoie o femeie in perioada menstruala.

Cupa menstruala – o metoda flexibila

Este important de spus si faptul ca o cupa menstruala este realizata dintr-un material care nu va afecta in vreun fel mediul înconjurător. Asa ca, in cazul in care aveti nevoie ca aceasta sa fie schimbata, o puteti face oriunde atat timp cat aveti alta de schimb.

Daca ai deprins tehnicile de utilizare a acesteia nu trebuie sa iti faci griji in vreun fel, cum ca ai putea sa intampini dificultati in vederea schimbarii acesteia.

O modalitate sigura si sanatoasa avand in vedere faptul ca aceasta nu va absorbi sangele menstrual, ci il va colecta. Acesta lucru va confera increderea ca oriunde veti merge va veti putea bucura de momente cat mai placute.

Pe de alta parte, ce mai trebuie stiut despre cupa menstruala este faptul ca este superioara din punct de vedere al caracteristicilor pe care le are. Iar dintre acestea se remarca faptul ca poate fi utilizata mult timp, fiind rezistenta. Asadar, te poti bucura de vacante placute in timp ce economisesti bani.

Sunt de netrecut cu vederea, le suporti si nu ai cum sa scapi de ele niciodata. Este vorba despre zilele la menstruatie prin care trece o femeie.

In primul rand, cupa menstruala este un partener de nădejde pentru femeile care au o viata activa: muncesc mult, calatoresc si sunt mereu pe fuga. Atentie, insa, aceasta poate fi atat de confortabila inca o puteti uita inauntru.

Cupa menstruala – prietenoasa cu mediul incomjurator

Un alt motiv pentru care noi consideram ca merita sa folosesti cupa menstruala este referitor la vestimentatie. Cu ajutorul acesteia nu va mai trebui sa te gandesti mereu ce ai putea sa porti astfel incat sa nu se observe ca esti la menstruatie sau sa iti patezi hainele preferate.

Un alt motiv pentru care merita sa folosesti o cupa menstruala este acela ca poti face chiar si sport. Astfel, daca iti fac foarte mult sporturile extreme de exemplu, trebuie sa stii ca o cupa menstruala este exact ce ai nevoie. Luand in considerare faptul ca aceasta se pozitioneaza in interiorul vaginului trebuie sa stii ca nu vei avea niciun fel de problema. Aceasta va ramane acolo unde o vei fixa fara sa ai probleme.

Ai o viata sexuala activa, iar atunci cand esti la menstruatie nu poti sa te bucuri de actul sexual impreuna cu partenerul? Ei bine, nu ai dat de cupa menstruala. Folosind cupa menstruala veti putea face sex ori de câte ori ai chef. Da, ai citit bine. Si acesta reprezinta un motiv pentru care merita sa folosesti cupa menstruala, unul destul de bun.