Pentru o plecare unde vrei sa ai cu tine propriul dispozitiv pe care sa te bazezi ca iti va oferi temperatura perfecta, sau pentru un birou unde este important ca aerul sa varieze, acum ai un aparat de aer conditionat mobil care sa iti vina in ajutor. Aerul conditionat mobil Argo Glamour dispune de un design foarte atractiv, fiind vopsit in culorile alb si gri, ceea ce ii da o nota discreta si eleganta chiar, partea superioara fiind putin rotunjita. Este usor de utilizat impreuna cu telecomanda cu care vine la pachet, ceea ce reprezinta un punct bonus. Dimensiunile sale sunt 730 x 355 x 345, avand o greutate totala de 24 kg.

Descrierea functiilor si specificatii tehnice

aer-conditionatPentru ca aerul sa fie distribuit uniform in toata incaperea in care folositi aparatul de aer conditionat mobil Argo Glamour, acesta este prevazut cu mai multe lame frontale care pot oscila in mod automat, miscarea lor fiind ajustabila inclusiv cu ajutorul controlului oferit de comanda. Aparatul propriu zis dispune de un panou de control digital si de un display LED, astfel incat vizibiltatea sa fie simpla.

Printre avantajele acestui aer conditionat, numaram timer-ul programabil de care dispune, astfel incat dumneavoastra sa il puteti folosi in conditii perfecte, fara a il mai putea lasa deschis din greseala. Avem, de asemenea, si modul SLEEP care permite folosirea lui potrivita in timpul somnului. Functia MEMORY beneficiaza de auto-restart, astfel incat, in cazul intreruperilor neasteptate ale curentului electric, in momentul repornirii vor fi pastrate ultimele setari folosite. AUTO-DIAGNOSTICAREA reprezinta abiltatea aparatului de aer conditionat Argo Glamour de a afisa pe ecranul LED erorile pe care le are, ceea ce va face rezolvarea lor mult mai facila. Aparatul este precazut cu trei trepte de viteza pentru ventilator, iar filtrul de aer este lavabil, usor de indepartat.

Posibilitatea de a il folosi oriunde este maximizata prin tubul flexibil de evacuare a aerului, cu o lungime de 1,5 metri si un diametru de 130 mm si de rotile multidirectionale pe care le poseda impreuna cu manerele laterale. Suprafata pe care poate actiona Argo Glamour este de 40 mp, fiind amplasat pe podea, iar puterea lui ajunge pana la 10000 BTU.

Acest aparat mobil de aer conditionat poate functiona in trei moduri: racire, mod in care condensul va fi vaporizat intr-un mod automat, dezumidificare, condensul fiind colectat in rezervor si permite si un drenaj continuu, si modul ventilatie.

Nivelul de zgomot al unitatii interne ajunge la 51 de dB, ceea ce il incadreaza in norme ca fiind in regula. Eficienta energetica este 2,6 pe scala EER. Tensiunea de alimentare pe care aparatul de aer conditionat mobil Argo Glamour o are este de 220 V, consumul nominal la racire ajungand la 2,6 kW. Acesta functioneaza cu agentul de racire R410A.

Concluzie

Pentru momentele in care vrei sa te racoresti, oriunde ai fi, poti lua cu tine aparatul de aer conditionat mobil Argo Glamour. Acesta are o raza de acoperire mare, de 40 mp si este foarte placut estetic, atat prin design cat si prin culorile folosite. Este usor de folosit prin telecomanda cu care vine la pachet.